NyhedsbrevModtag HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

fb like

 

1aggrundsbobler

 

 

Art Club Bøger

Art Club udgiver en række bøger til inspiration i tegning og akrylmaleri. Som noget nyt kan de første bøger, der er gået ud af tryk, nu købes som e-bøger. Desuden vil der snart blive lavet korte tema e-bøger med trin-for-trin beskrivelser, som også vil kunne købes i bogshoppen.

Bogshop

 

 

 


 

web-vind

Pris: DK298.00

Med vind i ansigtet

- og pensler i lommen

Selvbiografisk bog af Christina Kjelsmark om hendes malerier og inspiration.

Bogen tager dig med på en rundtur i Christinas verden af motiver, imens hun prøver at formidle, hvad det er for et virvar af inspirationskilder, som får gnisterne til at springe og medvirker til at danne de billeder, hun maler. Bogen er en billedkavalkade af mennesker, dyr, fugle og landskaber. Den videregiver nogle af de stemninger og oplevelser, som udtrykkes i farver og flader på lærred.

Christina fortæller om dele af sit liv, om små og store oplevelser, om årstider, dyr og natur, om stemninger, lys og dufte, om sin verden af farver og motiver.

"Med fotos, skitser og malerier fortælles historier fra de steder som har gjort størst indtryk på mig. Helt fra den enkelte lille blomst i min egen andedam til de nordiske fjelde, sydens efterår og Afrikas gigantiske naturrigdom".

 

Bogen udkom d. 4. april!

192 sider, hardback

 frste s12kenya s4kenya s2 

 


 

Akryl Flow__4e434a6b86610

Pris: DK175.00

Akryl Flow

Akryl Flow er den nyeste bog fra Art Club og efterfølgeren til Akryl Spot.

Akryl Flow giver en forsmag for en masse teknikker og ideer, som er udviklet over en årrække og testet på Art Club kursister. Bogen introducerer også vigtigheden af skitsetegningen, registreringen af motiver og giver ideer til hvordan disse motiver kan bearbejdes.

I bogens første afsnit introduceres maleteknikker helt fra begyndelsen. Her kan alle være med. Målet er at det skal være sjovt at male. Farvelæren introduceres også hurtigt. For de, som har stået foran et lærred, og trods gode intentioner ser resultatet ligne en overbagt udgave af leverpostej, ved præcis hvor vigtigt det er at have en elementær viden om farvernes virkning på hinanden og beskueren. Bogen viser også hvordan du maler en emu, en dansende mand, skjønne kvinder og et vinterlandskab oversprayet med guld.

Senere i bogen trænger emner som komposition og balance sig på. Med udklip fra en malerejse i Italien bearbejdes det toscanske landskab.

På de sidste sider samles der op og diskuteres, hvad der skal til for at et maleri er færdigt.

 

 80 sider, blødt omslag

 

  

 

 

 


 

Akryl Spot_4b4706ea28719

Pris: DK148.75

 Akryl Spot

Akryl Spot er den første bog om akrylmaling fra Art Club som et samarbejde mellem flere undervisere og er en god inspirationsbog til at komme i gang med at bruge en pensel. Den præsenterer en masse forskellige ideer og hjælper dig til at afprøve dem på egen hånd.

Akryl Spot viser i glimt nogle af de bedste, de letteste, de sjoveste og de mest benyttede ideer til akrylmaleri fra Art Club kurser. Med bogen er det din tur til at dykke ned i en verden af farver, linjer, flader og figurer. Det handler ikke om at kunne tegne, men om at have lyst og mod til at male billeder.

Akryl Spot er resultatet af fire vidt forskellige kunstenere med hver deres tilgang til maleriet.

Bogen indeholder blandt andet afsnit om nemme ideer til at komme i gang, ikonmaleri, landskabsmaleri og abstrakt maleri.

  

 

 72 sider, blødt omslag

 

 

 

 

 

 

 


 

Akryl Flow__4e434a6b86610 Akryl Spot_4b4706ea28719  

DK275.00

 Akryl Flow + Akryl Spot

Akryl Flow og Akryl Spot kan købes samlet til rabatpris.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Akrylmaleri forside

Pris: DK150.00

 Akrylmaleri

- Fra ide til udtryk

Akrylmaleri fra ide til udtryk er skrevet af Christina Kjelsmark i 2005 og er hendes tredje bog om maleri.

Målet med bogen er at give dig både inspiration, teknik til og fornemmelse for, hvordan du kan omsætte dine ideer og skitser til maleriske udtryk med akrylmaling på lærred.

Akrylmaleri fra ide til udtryk tager udganspunkt i naturen, årstiderne, dyr, fugle, mennesker og de abstrakte former. Bogen er krydret med fantasi, humor, tricks, maleteknikker, farvekombinationer og masser af udtryksmuligheder.

Med bogen får du teori om materialer, farvelære, komposition og hjælp til at komme i gang med at lave skitser. Du kommer til at afprøve teknikker og lege med spartelmasse, stof og stempler. Og bogen guider dig gennem ideerne med trin for trin billeder, inspirerende detaljefotos og stemningsbilleder.

 

48 sider, blødt omslag

Akrylmaleri 25_editAkrylmaleri 43_editAkrylmaleri 45_edit

 


 

magisk maleri

Udkommer snart som E-bog

Magisk Maleri

Magisk maleri er den anden bog om maleri fra Christina Kjelsmark.

At male er magi. Det er at skabe billeder i former og farver. At lade sig inspirere, udtrykke sig kreativt og skabe stemninger, oplevelser og beskeder til verden udenfor.

At male er også at skitsere, notere og iagttage. Lys, farver, former og flader. Det er at være opmærksom på omgivelserne, at suge til sig, bemærke farverne i naturen, mønstret i detaljen. Det handler om at se og opleve, sanse og bearbejde personlige indtryk på lærred og papir.

Med denne bog begiver du dig ind i en verden af former og farver, af materialer, teknik og øvelser, som kan være med til at give dig ideer og hente ny inspiration til at opleve det magiske maleri.

Bogen er udsolgt fra forlaget, men udgives snart som E-bog.

 

 

Filtype: PDF

Filstørrelse: Ukendt

magisk maleri_12_editmagisk 32_editMagisk 41_edit

 


 

akvarellens mysterier

E-bog Pris: DK60.00

Akvarellens Mysterier

Akvarellens Mysterier er den første bog udgivet af Christina Kjelsmark fra Art Club i år 2000. Det er en lille grundbog i akvarelmaleri med masser af gode ideer.

Du vil få en kort gennemgang af materialer, samt teori om både farvelære og komposition i billeder.

Herudover guider bogen dig igennem akvarellens grundteknikker, betydningen af skitser og nogle teknikker for de mere øvede, som du kan kaste dig ud i efter al den nye viden bogen giver dig.

Der er trin for trin billeder undervejs for at vise, hvordan et billede bygges op.

Bogen har været udsolgt fra forlaget i mange år, men da den stadig har været efterspurgt, kan den nu købes som e-bog.

 

 

 

Filtype: PDF      

Filstørrelse: 9.95MB

162433